Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Pastila de sanatate povesti de success Salaj Satu mare Sibiu

Rata de vaccinare în fiecare școală și grădiniță

Peste 71,8% dintre școlile din întreaga țară vor funcționa săptămâna viitoare cu activitate față în față, având în vedere rata de vaccinare de peste 60% în rândul personalului din unitățile de învățământ, a anunțat vineri Ministerul Educației.

Sâmbătă, Ministerul Educației a publicat lista completă a unităților de învățământ și ratele afecte de vaccinare ale personalului (https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjEl/MkYxMSUyRjEzJTJGMTQxNDIzNV8xNDE0/MjM1X1JhdGEtZGUtdmFjY2luYXJlX3Vu/aXRhdGlfaW52YXRhbWFudF8xM18xMV8y/MDIxLnBkZiZoYXNoPTdkMTlhZDAyYjcyYTY5MTdkZDU2YTA1ZWUyNzEwOGFm.pdf).

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, iar în funcţie de acestea se va desfăşura activitatea didactică în săptămâna 15-19 noiembrie.

Conform acestei liste, în peste 1.100 de unități de învățământ din România rata de vaccinare este de 0%, adică niciun membru al personalului nu și-a făcut vaccinul anti-Covid. Prin urmare, în toate aceste școli, orele se vor desfășura în format online și săptămâna viitoare.

La polul opus, sunt peste 2.300 de unităţi de învăţământ cu o rată de vaccinare de 100%.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Mii de pachete cu țigări, confiscate

observator

Pui de urs găsit lângă Borsa

observator

Patru răniți și trei mașini distruse (Foto)

observator