Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Reguli impuse pentru călătorii CFR

Reprezentanții companiei CFR au implementat o serie de măsuri pentru perioada stării de alertă menite să prevină răspândirea virusului.

În acest sens, CFR călători îi sfătuiește pe pasageri să-și rezerve din timp bilet, pentru a nu se înghesui la casa de bilete. În plus, achiziționarea din timp a biletelor oferă companiei o predictibilitate a cererii, astfel încât să se poată realiza suplimentarea trenurilor, la nevoie.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Compania încurajează cumpărarea online a biletelor de tren pentru a evita manipularea banilor în numerar. La ghișeu se recomadă plata cu cardul.

Masca de protecție va deveni un accesoriu obligatoriu la bordul trenului. CFR Călători recomadă și purtarea mănușilor și îi asigură pe pasageri că se va păstra distanța socială. În acest sens, un loc va fi ocupat și unul liber. Trenurile vor fi dezinfectate în mod frecvent, iar filtrele de aer ale instalaţiilor de climatizare vor fi schimbate cu o frecvenţă şi mai mare

Persoanele care trebuie să călătorească în următoarea perioadă cu trenul, sunt obligate să respecte toate prevederile autorităţilor legate de circulaţie, de prevenire şi control a virusului SARS-CoV-2, regulile de comportament şi igienă impuse de Ministerul Sănătăţii, şi este important să aibă în vedere recomandările noastre de călătorie pentru a le putea asigura un transport în condiţii de siguranţă”, anunță CFR Călători.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Coronavirus Romania: Aproape 16.500 de imbolnaviri !

observator

Spatii de joaca de toată jalea. S-au dat amenzi usturatoare

observator

Satmarenii așteptați, duminica, la urne. 337 de sectii de votare în judet

observator