Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Sport

S-au întors cu fruntea sus ! Au bătut în Spania ! (Foto)

Fetele de la ACS Heniu Prundu Bargaului s-au întors cu o victorie din Spania, unde au câștigat un turneu în orașul Monzon. De altfel, echipa din Bistrita-Nasaud ocupa locul 6 în clasamentul Ligii 1 la fotbal feminin.

Am început cu dreptul activitatea în cadrul clubului, mai ales că am participat la un turneu internațional în Spania, pentru prima dată în istoria unui club de fotbal feminin din Liga 1. A fost un turneu de pregătire. Vrem ca, începând de ediția următoare a campionatului, să atacăm titlul în România. Ar fi ceva benefic pentru zona noastră ca o echipă de la țară să ajungă să câștige un titlu sau Cupa României”, a spus George Ruscău, președintele ACS Heniu Prundu Bârgăului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Am primit o invitație din orașul Monzón, Spania, să participăm la un triunghiular. Cei de acolo au un proiect să facă o colaborare cu zona noastră pe mai multe domenii, economic, turistic, sportiv și cultural. În orașul respectiv, și-au înființat și ei o echipă de fotbal feminin care activează în Liga a III-a. Administrația locală de la noi a încercat să facă tot posibilul să onorăm această invitație. Acolo, am participat la acest turneu de trei cu două echipe din ligile inferioare pe care l-am câștigat. Nu era important rezultatul, cât schimbul de experiență foarte bun de care am avut parte. Am vizitat și câteva locuri deosebite, cum ar fi Castelul Templierilor, o construcție din sec. XII de care am ămas impresionați, la întoarcere și Camp Nou la Barcelona”, a spus George Ruscău.

Sursa foto: www.timponline.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Școlile ar putea rămâne închise și la toamnă

observator

Cine este campioana Romaniei la baschet ?

observator

Vezi calendarul alegerilor locale

observator