Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Se relaxează restricțiile !

Guvernul a adoptat vineri, 26 noiembrie, hotărârea privind modificarea măsurilor din starea de alerta.

Astfel, noi măsuri de relaxare vor intra în vigoare, însă doar persoanele vaccinate sau trecute recent prin boală vor putea beneficia de ele.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Printre acestea se numără organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naţionale a României. Acesta va fi permisă cu participarea, în zona oficială, în municipiul Bucureşti a cel mult 400 de persoane, iar în municipiile reşedinţă de judeţ a cel mult 200 de persoane.

În ceea ce privește accesul populaţiei la ceremoniile organizate, conform hotărârii acest lucru este permis cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între participanţi, portul măştii de protecţie şi respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2.

În același timp, noua hotărâre aprobată de Guvern mai permite organizarea şi desfăşurarea activităţilor specifice Zilei Naţionale a României la sediul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale cu participarea a cel mult 300 de persoane, iar la sediul autorităţilor şi instituţiilor publice locale cu participarea a cel mult 150 de persoane, asigurarea unei suprafeţe de minim 2 mp pentru fiecare persoană participantă şi respectarea regulilor de acces şi protecţie sanitară stabilite de instituţia organizatoare.

https://www.amsieu.ro

Related posts

S-au ratacit in padure

observator

A rupt parapetul si s-a rasturnat langa drum (Foto)

observator

A plonjat cu mașina într-o rapa. Soferita ranita (Foto)

observator