Observator Transilvan
Covasna

Se sisteaza vizita la Spitalul Judetean Covasna

Cu privire la măsurile luate de către Guvernul României în scopul evitării răspândirii virusului COVID-19 (Coronavirus), Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc sistează complet vizita aparținătorilor începând cu data de 10 martie 2020.

Conform hotărârii nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, care funcționează în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, în spitale se sistează până la 31.03.2020 vizitele aparținătorilor persoanelor internate.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Din cauza îmbolnăvirilor de gripă în Spitalul Județean de Urgență este suspendat programul de vizită a pacienților, însă în cazuri speciale a fost permis accesul aparținătorilor cu permisiunea medicului curant și a medicului șef de pe secție. Începând de 10 martie 2020 această posibilitate se sistează.

Cerem înțelegerea tuturor, facem apel la conștiința aparținătorilor, prevenția este cea mai importantă. În județul nostru încă nu a apărut noul Coronavirus, dar trebuie să luăm măsuri pentru cazul în care vor fi îmbolnăviri, să protejăm pacienții internați cu alte afecțiuni” – a declarat dr. Konrád Judit, managerul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, instituție care funcționează în subordinea Consiliului Județean Harghita. Cu același scop preventiv, se sistează și stagiile de pregătire a elevilor din liceele postliceale sanitare care-și desfășurau pregătirea în unitatea sanitară.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Firmele, obligate să își decaleze programul de lucru

observator

Se face recensamantul ursilor

observator

Fotbal: Care sunt regulile din cantonament ?

observator