Observator Transilvan
barfe

Seara neagră a mintii … A vrut să-și ucidă copilul !

A făcut tambalau mai toată seara, ca vezi Doamne se arunca de pe pod ! Apoi, ca se arunca în apa, cu bebelus cu tot, asta după ce a răpit copilul chiar din brațele celei care i-a dat viața micutului.

Ca pe vremea lui Moise, daramite ca au trecut niște mii de ani de atunci, un tata (dacă poate fi numit astfel după tot ceea ce a facut duminica seara) și-a abandonat copilul în apele Somesului. Micuțul a fost lăsat acolo de izbeliste pana ce individul a încercat sa scape de oamenii legii care ii erau deja pe urme.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Iată și povestea care a ingrozit o comunitate întreaga ! Dezorientat de-a binelea, bărbatul a ajuns pe malurile Somesului și a amenințat ca se arunca cu bebelus cu tot în apa, ca nu își dorește decat sa îl înghită valurile. Cum, necum, omul a prins de veste ca este căutat peste tot de catre polițiști. Având mintea întunecata de-a binelea, omul a intrat în apa și a încercat sa scape inotand. Dar nu înainte de a-si abandona copilul. Și nu oriunde. L-a lăsat pe mal, dar în „bataia” valurilor de apa. Era cât pe ce ca micuțul să se inece dacă polițiștii nu ajungeau la timp.

Pana la urma l-au scos și pe individ din apa. Dar dacă pana acum nu a avut probleme, va avea de-acum încolo. Polițiștii îl invinuiesc de răpire dar și de punerea în pericol a vieții copilului.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Război total în PNL. Se cere capul lui Adrian Cozma ?

observator

Politicienii fac turul patriei. Preotii ii așteaptă cu traista pregătită !

observator

Au dat cu Guvernul de pământ ! Dar cine vine la ciolan … ?

observator