Observator Transilvan
Alba

Și-a snopit concubina în bătaie … sa nu vorbească în fata judecatorilor

Un bărbat din Blaj a fost arestat după ce, în timpul măsurii preventive a controlului judiciar, a comis alte fapte penale. Mandatul a fost pus în executare, iar bărbatul a ajuns în arest.

La data de 25 noiembrie, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Blaj, au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Blaj, față de un tânăr de 21de ani, din municipiu. Pe numele acestuia, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a încălcat condițiile prevăzute în măsura preventivă a controlului judiciar sub care era cercetat pentru mai multe fapte de furt calificat, săvârșite în perioada octombrie – decembrie 2018.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Astfel, în după amiaza zilei de 9 noiembrie, bărbatul s-ar fi apropiat de concubina sa, cu toate că acest lucru îi era interzis, femeia având calitatea de martor în dosarele penale privind faptele de furt și, mai mult decât atât, a agresat-o. Acesta s-a ales cu un nou dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii i-au sesizat pe magistrați în legătură cu încălcarea prevederilor controlului judiciar.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Nelu Tataru: „Ne-am relaxat un pic cam devreme”

observator

Accident la intrarea in Aiud

observator

Peste 1700 de persoane controlate în Alba

observator