Observator Transilvan
barfe

Și eu vreau sa fiu presedinte !!! O zi cu linguseli, minciuni și toate cele …

Politichia ne-a invada judetul !!! Dacă nici acum nu va curge lapte și miere prin toate cotloanele Satmarului, atunci chiar ca ne meritam numele de locul unde se agata harta-n cui.

O spunem și noi așa, făcând haz de necaz. Sa nu va inchipuiti ca dacă frumosii noștri politicieni se araduiesc mâine prin judet, totul va fi ca-n povești și carnatii vor crește pe garduri. Trebuie sa fim treji la minte și sa bagam bine în capatana ca e doar un teatru ieftin, ca să-i mai vadă și pe ei poporul și sa le explice oamenilor cum „e bine” sa stampileze buletinele de vot.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Tot am numarat de dimineața, dar le-am cam pierdut randul. Vin premierul demis Dancila, Dan Barna cu USR-istii lui, apoi ministrul Apărării Gabriel Les. Și-a anunțat prezenta președintele Klaus Iohannis, și na, unde e Seful Statului acolo trebuie sa apara și Ludovic Orban, cel care își dorește cu ardoare, cu fiecare celula a corpului sau sa ajungă în scaunul caldut de la Palatul Victoria. Asta mai rămâne de vazut, ca se pare ca totul merge cu incetinitorul și noii guvernanti și-au acordat ritmul la cel al lui Iohannis.

Pana una, alta va fi mare tam-tam prin Satu Mare și Carei. Dar sa nu va inchipuiti ca prezenta lor va aduce schimbari radicale. Sâmbăta dimineața ne vom trezi în aceeași țara saraca și cu aceleași probleme. Trebuie sa înțelegem un lucru: Suntem în plină campanie electorala, iar oamenii ăștia nu vor decât să ne „fure” voturile, care sa intre în „pusculita” lor electorala. Atât … și nimic mai mult ! Aici nu e vorba de noi, ci despre ei. Și dacă totuși mâine e „Ziua Armatei Romane”, cam toți candidatii prind ocazia să fie cât mai aproape de popor, cu linguseli, minciuni și toate cele …

https://www.amsieu.ro

Related posts

Locul va fi minunat ! Dar când stârpim ciorile ?

observator

Cadrele didactice vor primi bani mai multi

observator

Joaca de-a alba-neagra cu învățământul românesc …

observator