Observator Transilvan
Alba Cluj Salaj

Studenții de la Academia de Poliție au fost operați. Ce spun medicii

Patru tineri, doi din Sălaj au fost răniți într-un cumplit accident petrecut între localitățile Pitești și Râmncu Vâlcea. Cei patru studenți la Academia de Poliție din București sunt doi băieți din Zalău, o tânără din Cluj și o alta din Alba.

Potrivit medicilor, soferul și pasagera stânga spate au suferit fracturi la membru superior, ceilalti doi fiind răniți ușor. Soferul are mana rupta in doua locuri, pasagerul dreapta mana si mandibula fracturata, iar o pasagera a fost operata la pleaoapa pentru că i s-au spart ochelarii în urma impactului. 

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Va raemintim ca un bărbat, de 51 de ani, din București, care se deplasa pe sensul de mers Pitești-Ramnicu Vâlcea, s-a angajat într-o depășire, în coloană, fără să se asigure. În acest mod a acroșat un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani din Sălaj, care se afla angajat regulamentar în depășire. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un cap de pod. Una dintre victime a fost scoasă din mașina distrusă cu ajutorul pompierilor și a localnicilor care au sărit în ajutor.

Sursa: www.ziaruldesalaj.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Evaziune fiscala. Perchezitii în judetele Arad și Cluj

observator

Incendiu puternic. Acoperiș distrus de foc (Foto)

observator

Mesajul premierului Ludovic Orban cu ocazia Zilei Armatei Române

observator