Observator Transilvan
Bihor

Talharie și tentativa de viol. Individul, arestat

Bănuit că ar fi încercat să violeze o tânără, pe care a şi tâlhărit-o, depistat, reţinut de poliţiştii orădeni şi arestat de magistraţi.

Sâmbătă, 20 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au reţinut pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, un bărbat de 45 de ani, din comuna Beliu, judeţul Arad, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Acesta este bănuit de poliţiştii orădeni că, la 19 iunie a.c., la ora 21.30, în timp ce o tânără de 18 ani, din comuna Ciumeghiu, se deplasa pe terasamentul căii ferate, în proximitatea pasarelei care face trecerea dinspre strada Pescăruşului înspre strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Oradea, ar fi acostat-o şi, prin violenţă, ar fi încercat să o dezbrace pentru a întreține cu aceasta relații sexuale neconsimțite.

De asemenea, cel în cauză este bănuit că, tot prin violență, ar fi deposedat-o pe victimă de o poșetă în care avea diverse bunuri, provocându-i un prejudiciu declarat în valoare de 40 de lei.

Bărbatul a fost întrerupt de trei trecători, care au intervenit la strigătele de ajutor ale victimei şi au apelat poliţia. Acesta a fost identificat şi prins cu operativitate de poliţiştii de ordine publică orădeni, la aproximativ 10 minute de la comiterea faptei, în imediata apropiere, pe strada Pescăruşului din Oradea.

De asemenea, poliţiştii orădeni au recuperat, integral, de la cel în cauză, bunurile sustrase.

La 21 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au prezentat pe bărbatul de 45 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Aproape 96.000 de persoane au trecut granița în ultimele 24 de ore

observator

Opt bihoreni nu au respecatt autoizolarea. Au ajuns în carantina

observator

Mo Pratt, prestaţie excelentă şi în derby-ul cu CSM CSU Oradea

observator