Observator Transilvan
Satu mare

Târgul de nunți și-a deschis porțile. Sătmărenii, așteptați la eveniment (Fotogalerie)

Târgul de nunţi „Art Marriage”, cel mai important eveniment de profil din judeţul Satu Mare a ajuns în acest an la cea de-a X-a ediţie. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc astăzi, 15 februarie, cu începere de la ora 13.30, în prezenţa a zeci de firme care au ales să-şi expună ofertele.

Târgului de nunţi se desfăşoară la Cap Pod Decebal, la etajul fostei Cinematografii „Luceafărul”, deasupra Centrului de Dializă. Târgul acoperă întreaga gamă de servicii şi produse dedicate organizării celui mai important moment din viaţa unui cuplu şi anume … nunta.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu ultimele tendinţe prezentate de case de modă autohtone, torturi, produse de cofetărie, bijuterii, servicii de hair style, sculpturi în fructe, servicii de foto&video, decoraţiuni săli de nunţi, artificii şi multe alte servicii cu scopul de a satisface toate gusturile.

Organizatorii au venit și cu câteva lucruri inedite. Spre exemplu, ceea ce nu se găsește la alte târguri de profil, vor fi prezentate și patofi pentru mirese. De asemenea, vor fi expuse peste 100 de rochii de mireasă.

În cadrul târgului din acest week-end doi actori-mimi vor juca rolul de maeștri de ceremonie.

Evenimentul are loc între 15 și 17 februarie.

Orarul Târgului de Nunți:

Vineri 13.30 – 19.00
Sâmbătă 09.00 – 19.00
Duminică 09.00 – 18.00.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Peste 3000 de persoane au trecut granița pe la Petea

observator

Peste 70.000 de pasageri, in acest an, pe Aeroportul Satu Mare

observator

Se anunta ploi pana sambata

observator