Observator Transilvan
Pastila de sanatate Satu mare

Tratamente de ultima generație la Satu Mare. Cine este promotorul acestei tehnologii

Tratamentele care includ tehnologii de ultima generatie nu mai sunt doar un apanaj al centrelor universitare din țara. Doctorul Bogdan Tunas, unul dintre cei mai remarcabili chirurgi din Romania, aduce tehnologia laser de tratare a varicelor și ulcerelor varicoase și în acest colt de țara.

Procto & Vein Clinic este locul pe care îl căutați dacă suferiti de boala varicoasa. Tratamentul oferit de către dr. Tunas și echipa sa este unul de-a dreptul revoluționar, excluzand cu desavarsire metodele clasice bazate pe bisturiu și recuperarea postoperatorie indelungata. Procedeul folosit în clinica Procto & Vein este unul de ultima generație, bazandu-se pe putearea binefacatoare a laser-ului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cu noua tehnologie pot fi tratate complet atât varicele mai mici, cât și cele mari, dureroase și de un aspect estetic nedorit. De asemenea laserul utilizat de dr. Bogdan Tunas face ca varicele mari sa dispară complet imediat.

Pentru a cuprinde întreaga gama de tratament pentru varice, dr. Tunas folosește și scleroterapia cu spuma. Asta deoarece fiecare tip de varice presupune un tratament adecvat.

O alta patologie tratata cu succes la clinica dr. Bogdan Tunas este cea legată de micoze. Și asta se face tot cu laser. Pentru a distruge coloniile de fungi, laserul încălzește unghia la 40-50 de grade Celsius, întregul procedeu fiind filmat cu camera de termoviziune FLIR.

Din gama terapeutica oferita în cadrul Procto & Vein Clinic Satu Mare/Baia Mare mai face parte și un procedeu care aparține mai mult de partea de estetica, și anume – epilarea definitiva. Se face tot cu laser, iar eficiența este garantata.

Clinica dispune de doua locatii – Satu Mare (strada Anderco Stefan nr. 30) și Baia Mare (strada Independenței nr. 10/2), unde se fac consultatii și tratamente cu laser.

Programari pentru consultatii se pot face la numărul de telefon: 0755892574.

Dr. Bogdan Tunas este medic primar în Chirurgie generala, cu competenta în Chirurgie laparoscopica nivel avansat și ecografie generala.

Bogdan Tunas este absolvent al Facultatii de Medicina și Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca. Acesta a urmat și stagii de perfectionare în Belgia (Bruxelles) și Franța (Strasbourg). La ocuparea posturilor în sistemul sanitar (2009), dr. Bogdan Tunas a fost clasificat primul pe țara la specializarea Chirurgie generala. Are o experiența de peste 14 ani în tratamentul varicelor cu laser și scleroterapie cu spuma ecoghidata.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Mașina furată din Cehia

observator

Peste 600 de persoane au trecut Vama Petea, în ultimele 24 de ore

observator

O satmareanca, la un nou debut de interes public

observator