Observator Transilvan
Alba

Un barbat de 37 de ani a murit la Urgente ! Politia a declansat o ancheta !

Tragedie în Alba Iulia după ce un bărbat de 37 de ani a murit joi (23 ianuarie) seara la Urgentele Spitalului Judetean. Polițiștii au declanșat o ancheta pentru ucidere din culpa, după ce soția victimei a depus o plângere, sustinant ca soțul ei ar fi fot ținut prea mult la triaj.

Ieri (nr. 23 ianuarie), pe la amiază, pe Neluțu a început să-l doară gâtul, că i s-au umflat amigdalele. Plecase până la Sibiu cu niște rude, și luase înainte un Nurofen și un ospamox.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Neluțu era șofer profesionist și avea toate analizele medicale la zi. Nu suferea de nici o boală sau alergie. Nu fusese prima dată când luase astfel de pastile, când mai avea dureri de cap sau măsea, și niciodată nu avusese o reacție adversă.

Pe la ora 15:00 s-a întors acasă și a mers la un vecin, căruia i-a spus că i s-a inflamat gâtul, iar acesta i-ar fi spus să meargă la Urgențe, să-i facă o injecție, să-și rezolve problema. De la vecin a mers acasă și, după încă o oră și ceva, gâtul îl durea tot mai tare, era tot mai inflamat, la fel ca și limba. Împreună cu un cumnat și soția, în jurul orei 19:00, au mers la spital, la Urgențe.

După ce o asistentă îi făcuse fișa de luare în evidență, i s-a spus să aștepte. Cu toate că ea în stare de șoc, că acuza dureri mari, a fost nevoit să aștepte în triaj până să fie preluat de un medic.

După încă o oră, soția – care nu avea acces în sală – a întrebat o asistentă ce se întâmplă și i s-a spus să stea liniștită că va fi informată de un doctor. După alte 15-20 de minute, a venit un medic dintre cei de gravă și i-a spus că pacientul a decedat” spune familia victimei.

Pacientul s-a prezentat în UPU la ora 19.25, la 19.35 este preluat în aria de lucru, i se iau parametri și este introdus în urgență și preluat de doi medici care au tura până la ora 20.00, apoi este predat următorilor doi doctori și împreună încearcă să-l salveze. Bărbatul a decedat la ora 21.45, după ce se încearcă să se intubeze și i se face o traheostomie și apoi resuscitare”, a declarat managerul Spitalului Judetean Alba, Diana Mârza.

Având în vedere că s-a făcut plângere la Poliție este considerat un caz medico-legal și se așteaptă ordonanța de efectuare a necropsiei.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Trei bărbați retinuti. Au făcut scandal

observator

Baraca de lemn, distrusa de foc

observator

Balul Bobocilor. Cei mai frumoși și talentati boboci militari (Foto)

observator