Observator Transilvan
Sibiu

Vă informăm că SCJU Sibiu a fost notificat în această dimineață la ora 9.18 minute printr-un email transmis de SCAnsamble Catering & Services SRL, societate care a fost desemnată să presteze serviciile de preparare și livrare a hranei în regim de catering pentru pacienții internați și medicii de gardă că, începând cu masa de prânz de azi 6 mai 2023, vor înceta prestarea serviciilor mai sus menționate.

Ca urmare, conducerea spitalului a acționat rapid cu scopul de a preveni o situație de criză și a ajuns la un acord cu reprezentații S.C.Bliss S.R.L. (n.a. – Super Mama) care va furniza hrana pacienților, începând cu prânzul de azi.

Pentru asigurarea serviciilor servicii de preparare și transport hrană, spitalul  va încheia un contract prin negociere fără publicare prealabilă, care va fi valabil până la organizarea unei noi licitații.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Asigurarea hranei pacienților în cele mai bune condiții a fost și va fi în continuare o prioritate pentru SCJU Sibiu. Pe fondul problemelor și disfuncționalităților identificate în relația cu firma furnizoare a serviciilor, am căutat soluții alternative, tocmai pentru a fi pregătiți în eventualitatea unei astfel se situații și le mulțumim partenerilor de la Super Mama, pentru deschidere șidisponibilitate. Sprijinul pe care l-am primit a fost decisiv în rezolvarea acestei situații și suntem convinși că această schimbare va îmbunătăți atât calitatea produselor pe care le primesc pacienții cât și modalitatea de servire”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea.

https://www.amsieu.ro

Related posts

232 de medii de 10 la Bacalaureat !

observator

S-au taiat bani de la Programul „Noua Casa”

observator

TIR implicat într-un accident. Circulatia ingreunata

observator