Observator Transilvan
Satu mare

Vinovatul accidentului de al Viisoara, un tanar din Satu Mare (Foto)

Masina care a provocat accidentul mortal de la Viisoara a fost condusa de un tanar de 21 de ani din judetul Satu Mare. Acesta se afla la volanul unui BMW.

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, „duminică, la ora 20.50, pe drumul județean 191, în afara localității bihorene Viişoara, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Păgaia – Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, județul Bihor. În urma accidentului rutier, bihoreanul de 21 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță de tip B2 și o autospecială de transport personal și victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Celelalte opt victime ale evenimentului, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care prezentau diferite traumatisme, contuzii și plăgi, au fost asistate medical și transportate la spital”, transmite maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Se modernizeaza tronsonul de drum

observator

Accident mortal la Foieni

observator

Legume proaspete de la Gradina Stea ! Comandati-le cu incredere !

observator