Observator Transilvan
Harghita

Viteza face victime

Accident rutier între localitățile Voșlăbeni și Izvoru Mureșului, cu 4 victime. S-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD. S-au deplasat și 2 echipaje SAJ.

 

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Echipajele sosite la locul accidentului au identificat patru victime, trei adulți și un copil, în jur de un an. Copilul și doi adulți au fost scoși din autoturism; în aceste momente, se intervine pentru descarcerarea unei victime, de sex feminin. 2 victime, mamă și copil, au fost preluate de un echipaj SAJ, fiind transportate la Spitalul Municipal din Gheorgheni.

În urma accidentului rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, au rezultat 4 victime: o femeie, în vârstă de 38 ani(cu TCC), un bebeluș, de 8 luni (cu TCC), un bărbat, de 59 ani (fractură de membre inferioare) și o femeie, de 58 ani, cu politraumatisme și suspiciune de fracturi costale. 2 victime de sex feminin și copilașul au fost preluate de echipajele SAJ, iar bărbatul de echipajul SMURD. Toate victimele sunt conștiente.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Nelu Tataru: „Ne-am relaxat un pic cam devreme”

observator

Metoda Covid ! O noua înșelăciune prin telefon !

observator

Rezultate negative după testările de pe secțiile de cardiologie și medicină internă

observator