Observator Transilvan
Life

WatsApp va ajunge la milioane de noi oameni. Ce au decis reprezentantii companiei

Una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie la nivel mondial, WhatsApp, este pe cale să-şi mărească popularitatea. Aplicația ajunge acum și pe un alt sistem de operare, unul specific telefoanelor mobile clasice, cele cu butoane. Astfel, WhatsApp va fi disponibilă în KaiStore, magazinul de aplicații de pe KaiOS, care rulează pe milioane de dispozitive low cost, scrie Playtech.

Telefoanele care rulează acest sistem de operare nu sunt foarte cunoscute, însă peste 100 de milioane de modele au fost vândute până acum. Majoritatea au puţină memorie RAM disponibilă, sub 512 MB, şi multe dintre ele folosesc în continuare tastatura clasică, în detrimentul unui touchscreen. KaiOS vine de la Google, care se asigură astfel că deține o cotă cât mai mare din piață.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

De la 1 iulie 2019, WhatsApp nu mai este compatibil cu anumite dispozitive. Astfel, aplicaţia nu mai funcţionează pe telefoanele care rulează cu iOS 7 și versiuni mai vechi sau pe cele cu Android 2.3.7 Gingerbread sau versiunile anterioare.

https://www.amsieu.ro

Related posts

UNTOLD va avea loc in septembrie

observator

Elevii care iau 10 la BAC intră gratuit la UNTOLD și NEVERSEA

observator

Cum arata Romania văzută din spațiu ? (Foto)

observator