Observator Transilvan
Life

Ziua internaţională a drepturilor copilului

Ziua internaţională a drepturilor copilului” a fost sărbătorită în sistemul de protecţie socială din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare.

Sâmbăta, 20 noiembrie, alături de copiii şi tinerii din sistemul de protecţie socială s-au aflat educatorii, specialiştii, dar şi reprezentanţi ai conducerii DGASPC. În cadrul programelor organizate cu multă implicare profesională şi minuţiozitate au avut loc: dezbateri interactive pe tema drepturilor copilului, vizionări de filme despre drepturile copilului, concursuri şi expoziţii de desene având ca tematică: ,,Ziua internaţională a Drepturilor Copilului”. De la această sărbătoare nu au lipsit în final, premierea celor mai reuşite desene, torturile şi băuturile răcoritoare spre bucuria tuturor copiilor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Astăzi, mai mult ca oricând, este o zi dedicată drepturilor voastre, dragi copii buni! Nu vreau să vorbesc despre ce facem noi pentru voi, despre proiecte, despre măsuri mai mult sau mai puțin acceptate de unii dintre voi! E o zi prin care ne amintim în fiecare an că aveți drepturi fundamentale pe care unii le știți și le înțelegeți, dar pr care unii nici nu îndrăznesc încă să viseze la ele, deși ele există! De aceea, participarea voastră la luarea deciziilor care vă privesc este dreptul de care trebuie sa uzitaţi constant prin implicare în ceea ce noi facem pentru voi! Şi să nu uitaţi niciodată ca aveți dreptul să visați, să luptați și să obtineți ceea ce vă doriți – stima și iubirea aproapelui fără de care nimic nu se poate realiza! Să aveți un viitor plin de speranță şi curaj!”, spune directorul DGASPC Satu Mare, Mariana Dragos.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Concert extraordinar de Boboteaza

observator

Spectacol de colinde pe pasajul din centrul Satmarului (Foto)

observator

Granița „invizibila” dintre doua tari. Stai la terasa sau te plimbi pe trotuar ? (Foto)

observator