Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Copil de 9 ani cu arsuri grave, preluat de un elicopter SMURD

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit la Lunca Leșului, unde un copil de 9 ani a suferit arsuri pe corp. Din primele informații, el s-a jucat cu benzină și o sursă de aprindere.

Băiatul a fost preluat de echipajul SAJ. A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD pe traseu, care l-a stabilizat, fiind necesară intubarea acestuia. El a fost preluat, pe raza localității Ilva Mică, de elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou (județul Sălaj), pentru a fi transportat la spitalul de arși din București.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Băiatul prezintă arsuri de gradul II și III pe aproximativ 57% din suprafața corporală.

Conform primelor date, în jurul orei 12.00, în localitatea Lunca Leșului, un băiețel de 9 ani, din Ciosa, comuna Tiha Bârgăului, a stropit cu combustibil o grămadă de deșeuri, după care le-a aprins, iar din neatenție i-au luat foc hainele, suferind astfel arsuri. Copilul se afla împreună cu părinții în zona respectivă, unde desfășurau activități agricole. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă și vor stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Când încep programele Rabla pentru mașini și electrocasnice

observator

Sute de tone de afine scoase la vanzare

observator

Perchezitii în Bistrita ! Prejudiciu de 1 milion de euro !

observator