Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Bani pentru crescatorii de ovine. Ce spune ministrul Agriculturii

Crescătorii de ovine care au suferit pierderi în perioada pandemiei vor beneficia de subvenție de la stat. Declarația a fost făcută la Sibiu de ministrul Agriculturii Adrian Oros. Acesta a precizat că sectorului de creștere a ovinelor i-au fost atribuite 40 de milioane de euro pentru compensarea pierderilor cauzate de evoluția pandemiei de coronavirus.

Ajutorul promis crescătorilor de ovine este similar cu cel din sectorul de creștere a bovinelor, adică plata nu se va face pe cap de animal, ci pe exploatație, în sistem forfetar.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Am găsit această modalitate prin care vom aloca 40 de milioane de euro, fac o paranteză, schema de anul trecut a fost de 16 milioane de lei, noi vom aloca 40 de milioane de euro pentru a compensa pierderile datorită evoluției pandemiei. Oieri știu, la fel cum știm și noi, că anul acesta prețul de achiziție la carnea de miel a fost aproape dublu față de anul trecut.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Bărbat lovit de tren. Victima a decedat (Foto)

observator

S-a zguduit pământul ! 2,7 grade pe scara Richter !

observator

Cand incepe relaxarea restrictiilor ?

observator