Observator Transilvan
Mures Turism

S-a deschis Centrul de Informare Turistică a județului Mures

Începând de vineri, 21 august, turiștii care vizitează municipiul Târgu-Mureș vor avea la dispoziție un centru de informare turistică modern. Centrul de Informare Turistică a județului Mureș a fost amenajat de către Consiliul Județean Mureș și Asociația Visit Mureș la parterul Palatului Culturii, cel mai vizitat obiectiv turistic din Târgu-Mureș.

Turiștii vor beneficia în cadrul Centrului de servicii de informare specifice, respectiv informații despre principalele obiective turistice din județ, trasee recomandate pentru diferite tipuri de turism activ, cultural, religios, balnear sau de agrement precum și date legate de oportunitățile de cazare și servire a mesei. Informațiile vor fi oferite de reprezentanții Asociației Visit Mureș, în mai multe limbi, dar turiștii vor avea și posibilitatea de a consulta materiale informative puse la dispoziție de birourile de informare turistică din județ.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

De asemenea, va exista posibilitatea consultării hărții interactive a județului Mureș prin info-kiosk-ul montat în cadrul centrului iar cei care doresc vor putea descărca aplicația Visit Mureș pentru a avea la dispoziție informații în timp real despre zonele pe care le vizitează.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Orban nu exclude revenirea la starea de urgență după alegeri

observator

Cum va fi vremea în week-end ?

observator

Fum dens de la mâncarea uitată pe foc

observator