Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Scandal în Bistrita. Barbat, lovit

Polițiștii au intervenit în Bistrița ca urmare a unor neînțelegeri în familie. La fața locului, în urma primelor verificări, a reieșit faptul că, un bărbat de 59 de ani, din Bistrița, în timp ce se afla în incinta locuinței, în urma unei discuții în contradictoriu și a unor neînțelegeri cu fiul său de 32 de ani, cu care locuiește, a fost lovit de către acesta.

Împotriva agresorului polițiștii au emis un ordin de protecție, starea conflictuală fiind în continuare monitorizată. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie în cadrul căruia sunt continuate cercetările.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Tot ieri, polițiștii Secției 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Polițiștii au intervenit pentru protejarea unei femei de 44 de ani, din Bistrița Bârgăului, care a sesizat faptul că soțul ei în vârstă de 41 ani din Livezile, s-ar fi deplasat la locuința ei, unde a amenințat-o cu acte de violență, deși începând cu data de 31 iulie, împotriva acestuia, Judecătoria Bistrița a emis un ordin de protecție și avea obligația de păstra o distanță de minim 200 metri față de ea, pe o durată de 3 luni.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Ceata mare in Transilvania

observator

Perchezitii la hotii de arbori

observator

Tragedie ! A murit după ce a căzut în apa !

observator