Observator Transilvan
Tehnologie

Tehnologie: Galaxy Z Fold2 oferă noi experiențe

Echipat cu elemente îmbunătățite și inovații semnificative, Galaxy Z Fold2 oferă noi experiențe prin pliabilitate tuturor celor care își doresc să folosească tehnologiile de top.

Având un ecran secundar mai mare și unul principal foarte generos, Galaxy Z Fold2 îmbină un design solid și o execuție de excepție cu funcții intuitive noi pentru o experiență mobilă unică, care satisface nevoia de flexibilitate a vieții de zi cu zi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Călătoria noastră către următoarea generație de dispozitive mobile este plină de originalitate și inovație. Odată cu lansarea dispozitivului pliabil Samsung Galaxy Z Fold2, atenția noastră s-a concentrat foarte mult pe feedback-ul utilizatorilor pentru a ne asigura că aducem îmbunătățiri semnificative din punct de vedere hardware, dezvoltând în același timp noi inovații pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de utilizare. Aceasta este consolidată în continuare prin intermediul parteneriatelor noastre de top cu Google și Microsoft, prin care reușim să redimensionăm și să redefinim posibilitățile experienței mobile”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Tinder lansează o noua funcție

observator

Vezi noua gama de laptop-uri, convertibile 2 in 1

observator

Aplicația WhatsApp a picat vineri seară în toată lumea

observator