Observator Transilvan
Tehnologie

Telefonul care costă cât o mașină second-hand. A ajuns și în Români

Galaxy Z Fold2 este cea de-a treia generațițe de dispozitive pliabile Samsung.

Galaxy Z Fold2 îmbină designul îndrăzneț cu tehnologia avansată, astfel încât utilizatorii să aibă încredere în folosirea intensivă a dispozitivului zi de zi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Ecranul secundar Infinity-O de 6,2 inci permite opțiuni extinse de utilizare, astfel încât să vă puteți verifica e-mail-urile, să căutați informații de interes sau chiar să vă urmăriți conținutul preferat, fără a fi nevoie să depliați dispozitivul de fiecare dată. În momentul în care acesta este depliat, ecranul principal masiv de 7,6 inci cu cu rată de reîmprospatare adaptabilă de 120 Hz ce integrează decupajul minimizat al camerei frontale, încadrat de o ramă subțire, oferă o experientă imersivă, fluentă, atât în derularea conținutului, dar și în jocuri sau în vizionarea de conținut multimedia. Pentru o experiență de utilizare completă, Galaxy Z Fold2 vine dotat cu cel mai bun sunet dinamic disponibil pe un dispozitiv Galaxy, cu un efect stereo îmbunătățit și un sunet mai clar oferit de boxe duale bazate pe tehnologia high-dynamic.

Sticla Samsung ultra subțire este acum poziționată pe ecranul principal, oferindu-i un aspect premium, mai rafinat. Designul său pliabil este susținut de o balama ascunsă, care se integrează în construcția dispozitivului prin mecanismul CAM și oferă funcții independente care alimentează noile experiențe ale modului Flex. Galaxy Z Fold2 folosește, de asemenea, tehnologia de curățare prin măturare a interiorului balamalei, introdusă pentru prima dată pe Galaxy Z Flip, în spațiul dintre corp și carcasa balamalei pentru a respinge particulele de praf și murdărie. Galaxy Z Fold2 prezintă un design rafinat de generația a treia, astfel că spațiul destinat structurii tehnologiei de măturare este chiar mai mic față de Galaxy Z Flip. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a dezvoltat o nouă tehnologie inovatoare de măturare pentru a atinge același nivel de protecție, într-un spațiu mai mic. Balamaua ascunsă de pe Galaxy Z Fold2 oferă o tehnologie revoluționară de pliere, o compoziție de fibre modificate și o densitate de fibre ajustată.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Identitatea creatorului unui grup de Facebook poate fi aflată de ceilalți administratori ai acestuia

observator

Aplicația TikTok este anchetată în SUA

observator

O întreaga biblioteca poate fi citita pe telefonul mobil

observator