Observator Transilvan
Cluj Sport

TF U20 – Agronomia câștigă turneul, după o finală cu foarte puține puncte

Agronomia București este prima campioană din „bula” de la Ploiești, după finala câștigată la U20 Masculin în fața celor de la CS U Cluj, scor 42-34.

A fost un meci cu foarte puține realizări ofensive, cele două echipe nereușind să înscrie vreun coș de 3 puncte. După primul sfert scorul era 13-8 pentru Agronomia, iar la pauză bucureștenii conduceau cu 22-15. Ardelenii au deschis sfertul 3 cu un parțial de 10-3, dar în cele din urmă Agronomia a intrat înaintea ultimului sfert cu un avantaj de 7 puncte, scor 33-26. În ultimul sfert,  trupa antrenată de Milos Sokic s-a impus cu 9-8 și a reușit astfel al doilea trofeu la U20 din ultimii trei ani.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În lipsa oficialilor responsabili cu statistica, nu putem să ne folosim decât datele de pe foile de joc. Astfel, Filip Macavei a fost principalul marcator pentru Agronomia, cu 16 puncte, fiind secondat de David Vaida – 9 puncte. De partea cealaltă, Rareș Mihășan a marcat 11 puncte.

În finala mică, cei de la CSȘ CSM Sighetu Marmației s-au impus fără drept de apel în fața celor de la Dan Dacian București, scor 61-40. Înaintea ultimul sfert, scorul era 37-34 în favoarea maramureșenilor. Dar elevii lui Emil Kosztelnic au încheiat meciul cu un run de 24-6!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Numele tău poate apărea pe tricoul Olimpiei

Se scumpesc taxiurile în Cluj. Vezi de când

observator

Jayce Johnson este noul jucător al lui BC CSU Sibiu

observator