Observator Transilvan
Arad

Amenzi usturatoare, pentru deseuri

Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au identificat, pe baza filmării puse la dispoziție de un cetățean, o persoană care a abandonat, pe domeniul public, deșeuri voluminoase rezultate din salubrizarea unui apartament.

Arădeanul, surprins de o cameră video instalată pe o proprietate privată, și-a recunoscut fapta și a fost sancționat pentru încălcarea dispozițiilor Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, urmând să achite o amendă contravențională în cuantum de 4.500 lei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Acțiunile Direcției Generale Poliția Locală de descurajare a deversării ilegale a deșeurilor vor continua atât prin patrularea în zonele cele mai expuse, cât și prin valorificarea filmărilor și pozelor furnizate de cetățeni, asociații, firme și alte entități interesate de îmbunătățirea calității mediului în UAT Arad.

În vederea surprinderii, identificării și sancționării acestor persoane, Primăria Municipiului Arad, prin Direcția Generală Poliția Locală, admite preluarea înregistrărilor valide transmise de cetățeni și entități partenere”, se precizează în comunicatul localei.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Furtuna a lăsat prapad în judetul Arad (Foto)

observator

Rezultate partiale ale alegerilor în Transilvania

observator

Si-au amenintat sotiile cu moartea

observator