Observator Transilvan
Salaj

Cinci soferi, amendati în judetul Salaj

Cinci dosare penale au întocmit polițiștii din Sălaj la sfârșitul săptămânii trecute, pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. Primul dosar a fost întocmit de polițiștii din Jibou, vineri, 18 septembrie, când au depistat în trafic un bărbat din comuna Surduc care conducea prin localitatea Tihău având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O faptă similară a fost constatată în ziua următoare și de polițiștii șimleuani. Vizat a fost un bărbat din comuna Vârșolț, oprit pentru control în timp ce se deplasa cu mașina prin Șimleu Silvaniei. La testarea cu alcooltestul, aparatul a indicat o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Aproape de miezul nopții, polițiștii din Ileanda au identificat pe Drumul Județean 109 E, între localitățile Rus și Șimișna, un bărbat din comuna Șimișna, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 20 septembrie, polițiștii din Cehu Silvaniei au oprit pentru control, pe strada Hododului din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din județul Satu Mare. Din verificări s-a stabilit că şoferul avea montate pe maşină numere false.

Ultimul dosar a fost întocmit de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, duminică, 20 septembrie, pe numele unui bărbat de 61 de ani care, oprit de poliţişti pe Drumul Județean 108 G, în localitatea Cizer, a prezentat oamenilor legii un permis de conducere eliberat de autorităţile ungare. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar permisul de conducere prezentat era fals.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Incendiu într-un apartament din Zalau

observator

Aradul pe locul 11, în ceea ce privește calitatea vietii

observator

Deseurile biodegradabile, colectate separat

observator