Observator Transilvan
Arad

Talharie într-un parc din Arad

Jandarmii s-au deplasat de urgență în zona indicată și au găsit victima întinsă pe trotuar, cu leziuni la nivelul feței. Bărbatul le-a povestit jandarmilor ce s-a întâmplat, oferindu-le datele de identificare și semnalmentele agresorului.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, iar după ce victima a fost transportată la spital, jandarmii au plecat în căutarea agresorului. Acesta a fost identificat după aproximativ două ore de căutări într-o zonă apropiată de locul în care s-a petrecut fapta. În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că cei doi bărbați se cunosc, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, unul dintre aceștia l-a lovit pe celălalt cu pumnii în zona feței și i-a sustras din buzunar o sumă de bani, după care a fugit. Din declarațiile părții vătămate ar fi vorba de 300 de lei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Agresorul le-a declarat jandarmilor că a făcut acest lucru deorece avea nevoie de bani să plătească o amendă. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, conform Codului Penal”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Cazul a fost preluat de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Aproape 9000 de persoane infectate cu coronavirus in Romania

observator

Fără apa în Micalaca

observator

Cum va fi vremea pana în data de 8 februarie

observator