Observator Transilvan
Bihor Cluj

Încă 30 de km de autostrada. Vezi unde

Marți, 22 septembrie, a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția tronsoanelor de autostradă Nădășelu – Mihăești și Topa Mică – Zimbor.

Lungimea totală a tronsoanelor este de 30 de km, iar valoarea contractului este de 1.390.614.495,32 lei făra TVA. Durata contractului este: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor, 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Am reușit în aceste 11 luni de mandat al Guvernului Orban să punem proiectul Autostrăzii Transilvania pe o traiectorie ireversibilă, dând în trafic 25 de kilometri de autostradă, Biharia – Borș, Iernut – Chețani, semnând contracte de proiectare și execuție pentru 110 kilometri de autostradă, cu cei 31 pe care îi vom semna astăzi, rămânând așa cum spunea domnul prim-ministru două tronsoane, între Poarta Sălajului- Nușfalău cu Tunelul Meseș, respectiv Suplacu de Barcău – Chiribiș, 67 de kilometri, pentru care procedurile sunt declanșate iar în luna noiembrie avem termen pentru depunerea ofertelor”, a spus Lucian Bode, prezent semnarea contractului.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Un spital din Cluj își trimite personalul în somaj tehnic. Ce se întâmpla ?

observator

Clujul are un nou prefect

observator

A făcut accident cu Matizul

observator