Observator Transilvan
Life Satu mare

Ce viața grea a avut sosia Olgutei

Ce viata plina de probleme a avut tanara artista, Andreea. Continuam articolul de data trecuta. A cunoscut greutatile vietii devreme. In spatele unui zambet, se pot ascunde multe …

Andreea s-a facut remarcata, cel putin pe plan local, cu parodia Olgutei Vasilescu, parodie apreciata de marea majoritate a celor aflati in public, parodie ce a avut premiera in 27 august, cu respectarea normelor impuse de actuala pandemie. Si in 17 septembrie 2020, mare parte din public a avut ocazia s-o aprecieze.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Tanara in cauza reitereaza faptul ca pamfletul trebuie sa fie luat ca atare.

In momentul in care decizi sa faci o parodie, iti asumi. Mai ales cand e legata de politica. Eu una, mi-am asumat. Mi-am asumat ca poate imi voi lua ura de la marea majoritate, insa multi au dat dovada de maturitate si asta e de bine”.

Despre reactiile spectatorilor , cat si aprecieri, am scris in articolul anterior “A aparut pamfletul OLGUTEI VASILESCU, CANDIDATA LA PRIMARIA CRAIOVEI”.

Andreea e constienta ca toti avem incercari : „Bineinteles, nu doar problemele mele sunt atat de grave. Nu fac nici din tantar armasar, si nici drama din absolut orice. Nu sunt nici baliverne sau vrajeli, in caz ca unii ar putea crede asta.

Tanara insa face si o marturisire oarecum mai intima, privitor la viata sentimentala

La varsta de 20 de ani, am fost curtata (daca pot spune asa), de un baiat care avea grave probleme de a se descurca pe propriile picioare. Am umblat cu el asa, cateva zile. Apoi, mi-am dat seama ca ceva nu e in regula, atunci cand , practic, mai era putin si ma rapea : „De maine vii si stai la mine”. I-am zis stai putin, nici nu ne cunoastem, nu e ok sa fac asta. Apoi , mult timp am fost hartuita de acest individ, m-am trezit chiar si in fata usii cu el, pretindea ca are o aplicatie prin care poate urmari pe altii (nu am dat crezare) intr-un final am scapat de el. Apoi, acest tip era cam egoist, nu era de acord cu ideea ca eu voi face teatru. In plus, era perioada in care nici nu imi gasisem un loc de munca. Dar a trecut. Practic, de la 14 ani am inceput sa ma descurc singura.”

Despre Andreea am vorbit in articolul anterior cu pamfletul Olgutei, pe care l-am promovat in 16 septembrie 2020, cat si in articolul din 19 septembrie 2020. Asa cum s-a afirmat anterior, in spatele unui zambet si a unui chip frumos, se poate ascunde multa suferinta.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Spatiu de joaca de 5000 de metri patrati

observator

Baschet: CSM Satu Mare învinge Sepsi SIC

observator

Campanie umanitara la Carei

observator