Observator Transilvan
Arad

Arad: Șapte localitati cu restaurantele inchise

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a reanalizat lista unităților administrativ-teritoriale în care restaurantele nu vor putea funcționa, în interior, pentru următoarele șapte zile.

Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 30.09.2020 și până la data de 06.10.2020 orele 24), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Lipova, Almaș, Cărand, Livada, Seleuș, Vinga și Zimandu Nou. Nou intrate pe listă sunt Livada și Zimandu Nou, în timp ce Dieci, Iratoș și Vărădia de Mureș scapă de restricții.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La finalul acestei perioade, se va efectua o nouă evaluare de risc epidemiologic, în urma căreia suspendarea se poate ridica în anumite localități. Suspendarea poate fi, însă, și introdusă în noi localități, în funcție de evoluția situației.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Azi e Ziua Păcălelilor

observator

Arad: O noua linie de garda la Judetean

observator

Treceri de pietoni iluminate suplimentar

observator