Observator Transilvan
Tehnologie

Huawei vine cu un nou model, în 2020

Huawei a scos un as din mânecă și a lansat Huawei P30 Pro New Edition cu anumite modificări și menținând serviciile Google, deoarece este unul dintre modelele care nu au intrat sub incidența interdicțiilor SUA. Acest lucru ridică întrebarea dacă acest Huawei P30 Pro New Edition merită cumpărat în 2020?

Este practic același dispozitiv, cu unele modificări minime, ale lui Huawei P30 Pro de la eMag, pe care le știam, dar cu marele avantaj de a avea software acceptat de Google.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Primul lucru pe care va trebui să îl știm este că Huawei P30 Pro New Edition s-a schimbat în comparație cu generația anterioară. După succesul pe care l-a avut la acea vreme, puține lucruri s-au schimbat în ceea ce privește hardware-ul, cu excepția faptului că acum are 8 GB RAM și 256 GB stocare internă.

În rest, își menține ecranul OLED de 6,47 inci curbat pe laterale, procesorul Kirin 980, camera sa triplă din spate semnată de Leica cu senzorul SuperSpectrum de 40 MP, unghiul ultra-wide de 20 MP și senzorul său de 8 MP cu zoom optic 5x, pe lângă camera frontală de 32 megapixeli și certificarea IP68 împotriva apei și a prafului.

Camera este spectaculoasă. Suntem de acord că cele mai premium terminale din acest an au făcut încă un salt înainte în ceea ce privește camerele foto, dar acest terminal din cea mai înaltă gamă a anului 2019 este încă un exponent clar și concis al unui smartphone cu una dintre cele mai bune camere foto din vremurile recente.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Maşinile Google Street View revin pentru a actualiza imaginile pe Google Maps

observator

Un radar permite mașinilor sa „vada” după colturi

observator

Când poate fi eliberat certificatul verde ?

observator