Observator Transilvan
Bihor Cluj Sport

U-BT Cluj-Napoca se impune și în al doilea amical cu CSM CSU Oradea

Sâmbătă, 3 octombrie, BTarena a găzduit al doilea meci amical dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, formațiile care au terminat sezonul 2019-2020 la egalitate, pe prima poziție a clasamentului.

În duelul de vineri, trupa pregătită de Mihai Silvășan s-a aflat în permanență la conducere, arătând un joc foarte bun. Prin urmare, alb-negrii s-au impus cu 84 la 72, într-o dispută în care Andrija Stipanovic a fost cel mai bun marcator (18 puncte).

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În schimb, în confruntarea secundă, echipa bihoreană a fost cea care a dictat ritmul. Baschetbaliștii lui Cristian Achim au arătat un apetit ofensiv deosebit și au înscris 52 de puncte în primele douăzeci de minute.

După pauză, clujenii au evoluat mult mai bine și au recuperat diferența de cinci puncte, conducând cu scorul de 68 la 65 înaintea actului decisiv. Ultimul sfert a fost foarte echilibrat, iar cele două rivale au oferit un joc plăcut și competitiv. În cele din urmă, partida s-a încheiat cu victoria lui U-BT Cluj-Napoca, scor 85-83.

Formația gazdă a avut patru jucători în double-digits: Andrija Stipanovic (19 puncte), Gregory Vargas (14 puncte), Nandor Kuti (12 puncte) și Patrick Richard (12 puncte). De partea cealaltă, s-au remarcat Aaron Broussard (20 de puncte), Giordan Watson (15 puncte), Arturas Valeika (13 puncte) și Nikola Markovic (12 puncte).

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Patru jucătoare de la Minaur în lotul de 21 pentru Euro 2020

observator

Concert coral în curtea Bazilicii Romano-Catolice

observator

Avertizări meteorologice pentru județul Bihor: Coduri galben și portocaliu !

observator