Observator Transilvan
Sport

Handbal: Minaur învinge CSM Resita

Minaur a debutat în cel de-al doilea turneu de la Sf. Gheorghe luni după-amiaza, în compania echipei CSM Reșița, după ce meciul de duminică (cu Magnum Botoșani) a fost anulat (probabil va fi 10-0 pentru Minaur).

Ionuț Ciobanu a prins cam tot ce se putea, iar Csepreghi și-a început istoria celor 12 goluri din meci cu o serie de patru goluri la rând. A fost 5-2 în min. 11 și nu priveam oarecum relaxați meciul. Poate chiar prea relaxați, pentru că au apărut ratările, inclusiv din atacuri singur cu portarul, în timp ce Vulpe și Milosevic ne-am sancționat sistematic.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

După o pauza de goluri, Erik Pop a spart gheața, după un slalom superb printre adversari (excelentă calitate în joc, trebuie mai multă concentrare la finalizare), însă ofensiva bănățenilor a continuat și s-a ajuns la 6-10 (25), 7-11 (27) și 8-12 (29). Finalul primei părți ne aduce din nou în limite unui rezonabil aparent pierdut, Cspreghi și Ramba reușind să reducă din handicap: 10-12.

Minaur începe la fel de bine partea a doua cum a început-o pe prima, se apără la fel de exact, Ciobanu plusează la rândul său și egalăm repede la 14 (37) și chiar preluăm conducerea. Ultima oară când Reșița conduce este la 17-18 (47), după care Minaur înscrie de cinci ori consecutiv, cu un Makaria excelent în extremă stângă: 22-18 (54).

Până la final, diferența de scor nu scade sub trei goluri, dar nici nu urcă peste patru. Nici nu e nevoie, esențial este că Minaur a obținut cele trei puncte.

CS Minaur Baia Mare – CSM Reșița: 27-24 (10-12).

https://www.amsieu.ro

Related posts

Campioană mondială în 2013, Karoline de Souza a semnat cu CS Minaur

observator

Dan Fleșeriu, înainte de derby-ul cu U-BT

observator

Olimpia CSU Braşov, în formulă completă la Bucureşti

observator