Observator Transilvan
Arad

Pistolar, reținut. A rănit o femeie

Prea mult alcool l-a făcut pe un tânăr de 29 de ani să se creadă în Vestul Sălbatic. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, după ce a tras cu o armă pe ștrandul Neptun, rănind o femeie, despre care trăgătorul turmentat ar fi declarat că îi este soție.

Totul s-a întâmplat duminică dimineața, în jurul orei 04:00, iar tânărul se afla la o petrecere. Din senin, acesta s-a urcat într-un taxi și a plecat. S-a întors pe ștrand având asupra sa o armă de tip airsoft cu bile de cauciuc – care nu este supusă autorizării – despre care se crede că ar fi luat-o de acasă. Ajuns pe ștrand, tânărul a început să tragă în stânga și în dreapta, ca un pistolar în Vestul Sălbatic, nimerind o femeie. Aceasta a fost rănită în zona feței de bilele de cauciuc provenite din armă. Din fericire, victima este în afara oricărui pericol.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Tânărul ar fi declarat că femeia rănită este soția sa și că – pentru a-și motiva cumva gestul – aceasta s-ar fi uitat după alți bărbați, drept pentru care a luat atitudine. La fața locului au fost solicitați polițiștii, aceștia reținându-l pe tânăr. Contactat în legătură cu acest subiect, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga, a declarat că „în cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”.

Tânărul pistolar a fost eliberat din arest, în cazul său fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

19 migranti la granița ! Asalt total, nu alta ! (Foto)

observator

20 de apeluri la Dispeceratul Național Salvamont

observator

Vremea rea a produs efecte în 23 de judeţe. Sute de case şi curţi inundate

observator