Observator Transilvan
Tehnologie

Samsung a lansat noul smartphone Galaxy 5G

Samsung a lansat noul smartphone Galaxy A42 5G, astfel aducând conectivitatea 5G la un preț accesibil. Noul dispozitiv este echipat cu toate inovațiile esențiale așteptate de utilizatorii seriei Galaxy A, precum camera quad, display-ul Infinity-U și bateria de lungă durată.

Galaxy A42 5G oferă capacități de streaming și descărcări hiper-rapide cu ajutorul tehnologiei 5G. Indiferent dacă utilizatorii optează pentru jocuri mobile în timp ce se află în deplasare sau streaming live în rezoluție 4K, conectivitatea super-rapidă le va asigura un timp de răspuns cu mai puține întârzieri și performanțe maxime de fiecare dată.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Display-ul imersiv HD Super AMOLED Infinity-U de 6,6 inci dă viață filmelor preferate la o claritate cinematografică, iar bateria de 5.000mAh cu încărcare rapidă le permite utilizatorilor să urmărească, să acceseze și să deruleze conținutul dorit pentru mai mult timp.

Spatele dispozitivului dispune de un model stratificat, care creează un aspect vizual modern, premium. Designul ergonomic și marginile rotunjite fac din noul Galaxy A42 5G un dispozitiv confortabil și ușor de utilizat cu o singură mână. Este disponibil în trei culori atrăgătoare; Prism Dot Black, Prism Dot White și Prism Dot Grey.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Aplicația TikTok este anchetată în SUA

observator

Versiunea întunecata al WhatsApp, gata de lansare

observator

Clientii unui restaurant, serviti de un robot

observator