Observator Transilvan
Bihor Sport

CSM CSU Oradea câștigă a doua partidă cu BCM U Pitești

CSM CSU Oradea s-a impus vineri în al doilea amical jucat la Arena Antonio ALexe în compania celor de la BCM U Pitești, scor 71-70. Partida vine după ce în urmă cu o zi argeșenii s-au impus cu 82-79.

Oradea a început partida în formula Watson, Broussard, Fometescu, Zekovic și Valeika. De partea cealaltă, Pitești a avut în primul cinci pe Talton, Voinescu, Măciucă, Bishop și Jevtovic.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Partida a început cu CSM CSU Oradea la conducere, care datorită unei prestații bune în defensivă s-au impus după primele zece minute cu 21-13. Dominația elevilor lui Cristi Achim a continuat și în sfertul secund, care la pauză aveau un avantaj de 15 puncte (43-28).

Piteștenii au reușit însă să intre în repriza secundă cu un parțial de 20-7, iar după 30 de minute reușeau chiar să preia conducerea, scor 55-54. În sfertul patru argeșenii au avut chiar și un avantaj de 9 puncte. Zekovic și Broussard au ținut însă Oradea în meci, cu două aruncări de 3 puncte. Broussard avea să preia conducerea cu o aruncare de la semidistanță, dar pe final o intercepție a lui Gajovic și un coș pe contraatac a adus Piteștiul în față pe tabelă cu 13 secunde rămase de jucat. După time-out, Broussard a înscris din nou pentru bihoreni, cu 7,6 secunde rămase din meci. Piteștenii nu au reușit să înscrie coșul decisiv, iar Oradea a reușit astfel să își ia revanșa după înfrângerea de joi.

Dragan Zekovic a fost cel mai bun marcator pentru Oradea, cu 16 puncte, Aaron Broussard a adăugat 15, iar Giordan Watson a marcat 12. De partea cealaltă, Goran Gajovic a avut 17 puncte, Gary Talton a adăugat 14 puncte, iar Nikola Jevtovic a reușit 12 puncte pentru Pitești.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Tamponare teribila cu trei răniți. O persoana incarcerata (Foto)

observator

Vouchere pentru vaccinați

observator

Baschet: Cinci jucători se vor întoarce la U-BT Cluj în sezonul 2020/2021

observator