Observator Transilvan
Mures

Anunț Mures. RO-Alert pentru COVID

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis astăzi mesaje Ro-Alert atât în Capitală, cât și în alte 7 județe din țară unde gradul de infectare este rdicat: Alba, Bacău, Iași, Neamț, Teleorman, Vâlcea și Vaslui. Din păcate, conform ultimelor date oficiale, județul Mureș se apropie de incidența de 1,5 la mia de locuitori, în prezent aceasta fiind de aproape 1,3.

GCS precizează că în perioada următoare și în alte județe din țară vor fi transmise “astfel de mesaje preventive în rândul localnicilor din zonele unde sunt înregistrate sau sunt previzionate creșteri ale gradului de infectare”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com
    • Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs sau a celor din jur. Purtați corect masca, acoperind nasul și gura.
    • Păstrați distanța și evitați aglomerațiile. Mențineți igiena mâinilor, evitați contactul cu suprafețe comune și dezinfectați-vă după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Încurajați-i și pe cei din apropierea dvs să respecte cu strictețe regulile!”, este mesajul transmis bucreștenilor de către Departamentul pentru Situații de Urgență.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Perchezitii. Vindea droguri în Ungaria

observator

Traficanti de minori, băgați la pușcărie !

observator

Nunți și botezuri doar cu certificat de vaccinare pentru invitați

observator