Observator Transilvan
Arad

6 migranti, prinși la Nadlac

Șase cetățeni străini au fost depistați la frontiera cu Ungaria, care doreau să ajungă în vestul Europei în interiorul mai multor mijloace de transport. Desigur, aceștia au fost descoperiți, iar călătoria lor a fost întreruptă.

Miercuri, în jurul orei 13:50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru control, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 48 ani. Bărbatul conducea  un ansamblu rutier format din cap tractor, înmatriculat în România, şi semiremorcă, înmatriculată în Olanda. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, carcase pentru pompe, pe ruta România – Germania.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Polițiștii au efectuat un control amănunțit asupra vehiculului,astfel, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, doi cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac pentru cercetări, unde, în urma verificărilor poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt doi bărbaţi din Sri Lanka, în vârstă de 32 şi 42 ani.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Strivit de tractor

observator

Vom avea buletine ci CIP

observator

12 migranti descoperiți la Curtici (Foto)

observator