Observator Transilvan
Arad

Container pus pe trotuar

În urma unei sesizări transmise Direcției Generale Poliția Locală Arad, un echipaj al Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări a constatat prezența unui container metalic de mari dimensiuni pe strada Ciocârliei, pe partea carosabilă.

Proprietarul imobilului în fața căruia se afla respectivul container le-a spus polițiștilor locali că acesta a fost adus la solicitarea sa, de către o firmă ce colectează deșeuri de fier vechi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Deoarece atât utilizatorul recipientului, cât și proprietarul nu au acționat în sensul eliberării de îndată a căii de rulare, polițiștii locali au solicitat și primit sprijinul Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Arad. Echipajul Poliției Române a determinat îndepărtarea containerului din zonă, în baza competențelor legale prevăzute de Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 (**republicată**) privind circulația pe drumurile publice (art. 102 ”constituie contravenții și se sancționează…aruncarea, lăsarea ori abandonarea pe drumul public de obiecte, materiale, substanțe sau vehicule, după caz”).

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Peste 100.000 de persoane au trecut granița țării

observator

Incepe „Rabla pentru electrocasnice”

observator

Melania Cuc a uimit juriul de la X Factor (Foto)

observator