Observator Transilvan
Mures

Pieton accidentat pe trecere de pietoni

O persoană a fost accidentată ieri pe o trecere de pietoni în cartierul târgumureșean, Cornișa. La început ”inconștientă, apoi conștientă, dar necooperantă” a primit îngrijiri de la echipajul ambulanței sosit la fața locului. Un livrator de mâncare care circula cu o bicicletă l- ar fi surprins pe pieton, accidentându-l.

Postarea de pe pagina de socializare (sursa foto) a adunat în jur de 100 de comentarii. Așa cum se întâmplă în asemenea situații ”chibiții” comentează, în scurt timp se fac două tabere care duc o luptă acerbă , pro și contra, căutând vinovatul de producerea accidentului. Asta în cercurile ”selecte”, pentru că se poate întâmpla ca internauții care se alătură pe parcurs discuției să combată și mai vehement un alt subiect, până când unul mai hâtru intervine: Vând Golf 4.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

De reținut din nefericita întâmplare: Pietonii – au obligația de a se asigura înainte de a trece strada, chiar dacă e trecere semaforizată și cu atât mai mult dacă e doar o ”zebră”. Participanții la trafic să respecte viteza legală de deplasare, să fie atenți la trecerile de pietoni! Câteva secunde ”pierdute” la trecerea de pietoni poate câștiga o viață în libertate, pe când o secundă de neatenție poate costa viața pietonului!

https://www.amsieu.ro

Related posts

Carambol. O masina s-a dat peste cap (Foto)

observator

Cabana mistuita de flacari

observator

Arafat: Se suspenda operatiile

observator