Observator Transilvan
Alba

A aruncat cu toporul după polițiști

Un bărbat din Ocna Mureș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a aruncat cu un topor către un echipaj de poliție. Mai mult de atât bărbatul i-a înjurat pe oamenii legii și amenințat.

Fapta s-a petrecut marți seara, pe 20 octombrie. Atunci, Andrei P. I. aflat sub influența băuturilor alcoolice a plecat de la locuința sa, până la locuința fostei iubite cu care are un copil în vârstă de aproximativ 2 ani.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Acesta ar fi vrut să își vadă copilul, dar femeia nu l-a lasat. În acel moment bărbatul a început să facă scandal, iar fosta iubită a sunat la poliție.

La fața locului s-au deplasat trei polițiști de la postul de poliție din Ocna Mureș și un polițist comunitar. Cei patru polițiști l-au îndepărtat pe bărbat de lângă locuința fostei iubite.

În timp ce se deplasa spre casă, urmarit de polițiști acesta a început să îi înjure și amenințe cu acte de violeță pe oamenii legii: mai exact le-ar fi spus că îi ”va tăia”.

Ajuns în curtea imobilului bărbatul a luat un topor și l-a aruncat înspre polițști. Oamenii legii s-au ferit iar toporul a lovit mașina poliției.

Bărbatul a fost încătușat, dus la secția de poliție, iar pe data de 22 octombrie, magistrații Judecătoriei Aiud l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta va fi cercetat pentru ultraj.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ce semnifica ouale de Paste

observator

Din cauza gheții au derapat cu mașina în șanț (Foto)

observator

Trei tineri raniti in urma unui impact cu doua TIR-uri (Foto)

observator