Observator Transilvan
Arad

Arad: Mii de locuri de veci, neplatite

Mii de arădeni nu şi-au mai plătit taxele pentru concesiunea locurilor de veci. Anunţul a fost făcut de Tiberiu Ciul, directorul Gospodăririi Comunale Arad.

Într-un comunicat de presă, Ciul anunţă că pentru aproape 5.000 de locuri de veci din trei cimitire arădene sunt înregistrate restanţe la plata taxelor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Conducerea societăţii Gospodărirea Comunală Arad informează deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-a expirat concesiunea, să se prezinte de urgență sau să ia legătura cu Administraţia Cimitirelor, cu sediul de pe strada Poetului, nr.1 (Cimitir Eternitatea), telefon 0257/272.117, mobil 0752.022.223 sau strada Aurel Ardelean, nr.1 (Cimitir Pomenirea), tel. 0257/281.161, mobil 0752.022.233 de luni până vineri, între orele 08:00-15:00 în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere cimitire/locuri de veci. În conformitate cu regulamentul privind organizarea și funcționarea cimitirelor, vă rugăm să vă prezentați sau să contactaţi Administrația Cimitirelor pentru achitarea taxei și clarificarea situației concesionării locului de veci”, se arată în informare.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Pachetul de la școala

observator

Consiliul Județean a cerut sprijinul Poliției pentru controlul traficului la Moneasa!

observator

Aproape 9000 de persoane infectate cu coronavirus in Romania

observator