Observator Transilvan
Arad

Avioane „vedeta” la Arad

Duminică, 25 octombrie, avionul SMURD România a fost la Arad. Acesta este unul dintre cele două avioane pe care le deține Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Potrivit informațiilor de la nivel național, în anii următori SMURD va adăuga flotei aviatice actuale alte două noi avioane de mare viteză care vor fi cumpărate în cadrul unui proiect pe fonduri europene. Mai apoi, pe 28 octombrie aparate de zbor aparținând Forțelor Armate americane au oprit la Arad pentru a realimenta.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Aeronavele U-60 Black Hawk au plecat din Polonia și s-au îndreptat spre Constanța, popasul de la Arad fiind unul obișnuit pentru acest tip de traseu al aeronavelor militare. Și nu în cele din urmă o aeronavă care a efectuat o cursă cargo în noaptea de miercuri spre joi a atras atenția prin modul inedit în care a fost decorată. „Vedeta nopții trecute pe Aeroportul Internațional Arad. Un aparat de zbor AN 26 ieșit din tipare a efectuat o cursă cargo, cu destinația Italia”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Arad. Aeronava întruchipa un rechin.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

27 de cetăţeni din Afganistan şi Pakistan depistați de poliţiştii de frontieră arădeni

observator

Migranti prinsi in Arad

observator

10% din valoarea lucrarilor de renovare. Este mita ceruta de contabila sefa a unei școli

observator