Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Încă o comuna în scenariul roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a introdus restricțiile prevăzute de scenariul roșu într-o comună unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 de locuitori: Tiha Bârgăului.

În acest UAT, se restricţionează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Măsurile prevăd că, în Tiha Bârgăului, activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi în unităţile de cazare.

Se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Statul ar putea oferi vouchere pentru testare, în valoare de 750 de lei, pentru cei nevaccinaţi

observator

Azi e vreme rea în toată Transilvania

observator

Cum se va merge la scoala din semestrul II

observator