Observator Transilvan
Arad

Doua tinere cautate de politisti

Adolescenta de 15 ani, Andreea-Iasmina Mihăilescu, a plecat în după amiaza de 1 noiembrie, iar despre tânăra de 23 de ani, Cristina-Georgeta Ilisie, nu se mai știe nimic din 29 octombrie.

În după-amiaza zilei de 1 noiembrie, Andreea-Iasmina Mihăilescu, de 15 ani, a plecat de la domiciliul ei de pe raza localității Ususău și de atunci nu s-a întors. Semnalmente: înălţime 1,65 cm, aproximativ 70 kilograme, constituţie corpolentă, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr șaten cu șuvițe verzi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Când a fost văzută ultima dată, minora purta pantaloni sport gri, pantofi sport roșii. Are asupra sa un rucsac negru”, informează IPJ Arad. 

În ceea ce o privește pe tânăra de 23 de ani, Poliția a anunțat că aceasta are: “înălţime 1,65 cm, aproximativ 60 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung.

Când a fost văzută ultima dată, tânăra purta pantaloni jeans de culoare închisă, geacă roșie și încălțăminte sport mov. Are asupra sa o poșetă de culoare închisă”.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea celor două tinere sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Autoturism căutat de polonezi, depistat la Nădlac

observator

46 de migranti ascunsi în TIR-uri

observator

Sanitas va picheta azi Prefecturile din tara

observator