Observator Transilvan
Arad

Traficanti de droguri prinși în urma unor perchezitii

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT Arad, au desfășurat 23 de percheziții domiciliare: 13 în județul Arad și 10 în Timiș.

În urma descinderilor, anchetatorii au găsit un pistol, semințe de cannabis, cannabis, cartușe și 1.500 de euro falși. 18 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, atât din județul Arad, cât și din Timiș, au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad pentru a fi audiate.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La finalizarea audierilor, în privința persoanelor se vor lua și măsurile legale care se impun. Se pare că gruparea acționa în partea de vest a țării.

La data de 3 noiembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc, pe zona de vest a României. În cadrul acțiunii au fost puse în executare 23 de mandate de percheziție domiciliară,13 percheziții fiind efectuate în județul Arad și 10 în județul Timiș”, se precizează într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad. Potrivit comisarului șef Cosmin Popovici, șeful Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad „în urma acțiunilor au fost ridicate semințe de cannabis, cannabis, cântare, grindere, un pistol și cartușe. Totodată, au fost indisponibilizate și sume de bani, în valută și lei, dintre care 1.500 de euro susceptibili a fi falși”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Protest, astăzi, la Serviciile de Ambulanta din țara

observator

O localitate din Arad ramane fara curent electric

observator

Marile magazine resping legislația prin care se restricționează accesul clienților

observator