Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Încă 22 de detinuti cu Covid

Vineri, trei persoane private de libertate custodiate de Penitenciarul Bistrița au fost confirmate pozitiv la testul efectuat pentru coronavirusul SARS-CoV-2. Acestea au fost transferate la Penitenciarul-Spital București-Jilava în vederea aplicării tratamentului specific, a anunțat ieri Penitenciarul Bistrița:

Activitatea unității se desfășoară în condiții optime, nefiind înregistrate disfuncționalități. Starea de spirit a deținuților este corespunzătoare. Din punct de vedere administrativ, au fost întreprinse atât măsuri de informare a Direcției de Sănătate Publică Bistrița, precum și demersuri stabilite prin planurile de măsuri adoptate la nivelul sistemului penitenciar: intensificarea triajului epidemiologic al cadrelor, monitorizarea medicală permanentă a tuturor persoanelor custodiate, dezinfectarea tuturor spațiilor. Sursa de infectare, necunoscută, va fi stabilită în urma anchetei epidemiologice, proces aflat în curs de derulare”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Sâmbătă, Instituția Prefectului a anunțat încă 22 de cazuri în rândul deținuților din Penitenciarul Bistrița, 25 în total.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Raed Arafat: „Nu putem relaxa totul deodata”

observator

A murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

observator

Aproape 400 de persoane au intrat azi în țara, pe la Petea

observator