Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Piata de Craciun la Bistrita

Primăria Bistrița intenționează să organizeze Piața de Crăciun a producătorilor și meșteșugarilor locali. Amplasarea căsuțelor din lemn în spațiul dintre Biserica Evanghelică și Sugălete, cu extensie pe o porțiune a pietonalului, ar urma să permită respectarea măsurilor de distanțare fizică, fiind montați și niște mici stâlpi cu indicații în acest sens.

Vor fi prevăzute reguli clare pentru producători și meșteșugari, cu dezinfectare periodică, programul de vânzare având inclusă o pauză de 30 de minute.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Nu în ultimul rând, costurile cu închirierea căsuțelor vor avea în vedere și perioada dificilă pe care o traversează micii producători, urmărindu-se o plafonare sau chiar o reducere a tarifelor, a precizat primarul Ioan Turc.

Totodată, se are în vedere o abordare diferită a iluminatului festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă, din cauza pandemiei, însă vor fi create și insule de lumină cu un caracter aparte în mai multe puncte intens circulate, precum și în fiecare dintre cartierele Bistriței.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Vârsta de pensionare a bărbaților și femeilor va fi aceeași

observator

Covid: 9.756 de decese !

observator

13 porci, omorâți și îngropați

observator