Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Merele și strutii îndepărtați de pe străzile din Bistrita

Ornamentele emblematice ale administrației Ovidiu Crețu, merele și struții, au fost ridicate de pe străzile din Bistrița de muncitorii de la Direcția de Servicii Publice.

Merele și struții din Bistrița au primit, azi, mai multă atenție decât în toate mandatele celor care le-au amplasat cândva. Mai întâi, merele vor merge la ”recondiționare” și apoi vor fi montate în locuri din care să nu obtureze în vreun fel vizibilitatea participanților la trafic. Cât despre struți, vor primi o destinație mult mai potrivită, fiind direcționați către grădinițele din municipiu, unde copiii ieșiți în curte să se joace le-ar putea aprecia mai bine estetica”, a anunțat primarul Bistriței.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În 2011, pe străzile Bistriţei au apărut zece struţi, mascota oraşului, anul următor mai fiind puși câţiva. În 2013 au fost amplasate primele şase mere gigant plus încă o jumătate, în 2015 fiind așezate mere uriașe pe Bd. Republicii și în diferite intersecții. Toate aceste decorațiuni sunt realizate din poliester armat cu fibră de sticlă.

Ioan Turc a mai luat o decizie legată și de mașinile abadonate: ”În ce privește mașinile abandonate, am cerut directorului Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei, Ioan Crețiu, să efectueze un inventar al acestora, pentru a se elibera zone diverse ale orașului de relicve auto”.

Totodată, continuă operațiunea de identificare și înlocuire a becurilor arse, fiind solicitată să intervină firma care, conform contractului, asigură mentenanța iluminatului public din Bistrița”, a informat primarul.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Scandal in gara. Doi indivizi, potoliti de jandarmi

observator

Se mențin interdictiile pentru nunti, botezuri și mese festive

observator

L-au prins drogat la volan

observator